Home » Beton bestellen met pomp: Klaar om te bouwen als een professional?

Beton bestellen met pomp: Klaar om te bouwen als een professional?

Veel beton maken kan een ongelooflijk vervelende en zware taak zijn, vooral als je niet over het juiste gereedschap of de juiste benodigdheden beschikt. Gelukkig is er een manier om deze klus makkelijker en efficiënter te maken: beton bestellen met een pomp.

Een pompservice levert kant-en-klare specie rechtstreeks op je locatie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het mengen of vervoeren. Dit bespaart tijd en geld, terwijl je er ook zeker van bent dat de kwaliteit van je eindproduct top is. Of het nou gaat om een kleine beton stort of grote beton stort. In deze blogpost bespreken we waarom het zo’n aantrekkelijke optie is voor doe-het-zelvers en geven we een aantal tips om deze diensten effectief te gebruiken.

beton bestellen met pomp is eenvoudig werken

Prijs beton bestellen met pomp

Als je een betonpomp bestelt, zijn de kosten afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid van de bestelling en van eventuele extra diensten die worden gevraagd. Hiervoor wordt meestal een toeslag berekend.

Over het algemeen zijn grote bestellingen in verhouding goedkoper dan kleinere. Bovendien bieden sommige bedrijven kortingen voor bulkbestellingen of voor terugkerende klanten. De huurkosten van de pomp worden meestal toegevoegd aan de orderprijs, en het is belangrijk om dit mee te nemen in het bepalen van de totale kosten.

Bij een grotere hoeveelheid is het bestellen van beton met een pomp goedkoper dan het zelf maken.

Voordelen van specie bestellen met een pomp

Wanneer je beton bestelt met een pomp, kun je verschillende voordelen verwachten:

  • Werkt tijdbesparend: De pompservice levert het beton rechtstreeks naar je projectlocatie, zodat je het niet zelf hoeft te mengen en vervoeren. De pomp maakt de klus een stuk sneller. Dit bespaart veel tijd die voor andere taken kan worden gebruikt.
  • Kostenbesparing: Zoals hierboven besproken is het van beton met een pomp meestal goedkoper dan het zelf mengen en vervoeren.
  • Kwaliteit: Een professioneel bedrijf levert het kant-en-klaar en van hoge kwaliteit in de juiste hoeveelheid. Alles wat geleverd wordt is van dezelfde kwaliteit. Dit zorgt voor een goed eindproduct gaat en jarenlang mee.

Waar moet je rekening mee houden bij gebruik mixerpomp?

Bij het gebruik van een mixerpomp, ook wel pompmixer genoemd zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden.

Ten eerste: de grootte en het gewicht van de truck, omdat deze veel ruimte nodig heeft om te kunnen manoeuvreren. Het is belangrijk om voor een harde ondergrond te zorgen die vlak en stabiel is, omdat een oneffen ondergrond de truck onstabiel en onveilig kan maken.

Het is ook belangrijk om de route te plannen en ervoor te zorgen dat er geen obstakels zijn zoals laaghangende boomtakken of hoogspanningskabels. Tot slot moet je nagaan of je extra diensten nodig hebt, zoals een betontrilapparaat of slangverlengstukken.

houd rekening met kabels boven de weg

Beton storten met pompmixer

Een pompmixer is een geweldige optie voor elke doe-het-zelver die snel beton moet storten. Het combineert een 7 m3 beton mixer en pomp in één, wat tijd en geld bespaart. Ook is er minder menselijke arbeid nodig.

De pompmixer is vooral geschikt voor kleine bouwplaatsen omdat hij gemakkelijk in krappe ruimtes kan manoeuvreren. Maar ook grote projecten zijn geen probleem.

De pompmixer is hij is ontworpen voor gebruiksgemak en kan snel worden opgezet. Hij kan de beton storten sneller storten, dus hij is ideaal voor projecten waarbij veel nodig is. Het werken met een pompmixer vereist een speciaal mengsel.

Waar moet je rekening mee houden met een mixerpomp

Conclusie

Kortom, beton bestellen met een pomp is een aantrekkelijke optie voor doe-het-zelvers die snel grote hoeveelheden moeten storten.

Het bespaart tijd en geld en zorgt tegelijkertijd voor een goed resultaat. Bij het gebruik van deze diensten is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en het gewicht van de vrachtwagen, routes te plannen, ervoor te zorgen dat de grond vlak en stabiel is en rekening te houden met eventuele extra diensten zoals trilmotoren of extra slangen. Als je hiermee rekening houdt breng je je project tot een goed eind!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het bestellen van beton met een pomp?

De kosten zijn afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid (aantal m3) van de bestelling en van eventuele extra diensten die worden gevraagd.

In verhouding zijn grotere bestellingen goedkoper dan kleine. Daarnaast bieden sommige bedrijven kortingen voor bulkbestellingen of voor terugkerende klanten. De huurkosten van de pomp worden meestal bij de orderprijs opgeteld.

Wat zijn de voordelen van beton bestellen met een pomp?

Voordelen zijn onder andere tijdbesparing (mengen en transporteren is niet meer nodig), kostenbesparing (het is bij grote hoeveelheden meestal goedkoper dan je eigen beton maken). En kwaliteitsgarantie (professioneel beton is gecertificeerd).

Wat moet ik overwegen bij het gebruik van een pompmixer?

Zorg ervoor dat de truck genoeg ruimte heeft om te manoeuvreren, dat de grond vlak en stabiel is en plan de route zorgvuldig.

Overweeg of er extra voorzieningen nodig zijn zoals een betontrilapparaat of slangverlengstukken. Let ten slotte op obstakels zoals laaghangende boomtakken of hoogspanningskabels.

Welke projecten zijn ideaal voor een pompmixer?

Pompmixers zijn ideaal voor elke doe-het-zelver of commerciële aannemer die snel en efficiënt grote beton stort moet storten.

Zie het als een betonmixer en pomp in één. Ze kunnen in krappe ruimtes manoeuvreren, snel worden opgesteld en grote hoeveelheden beton in één keer storten. Dit maakt ze perfect voor zowel kleine als grote projecten.

Wat is een Pompmixer?

Een pompmixer is een apparaat dat het mixen en pompen van beton combineert. Het bespaart tijd en geld en zorgt voor goede resultaten. Ze zijn ontworpen voor gebruiksgemak en kunnen snel worden opgezet, waardoor ze perfect zijn voor elk project waarvoor grote hoeveelheden beton nodig zijn.

Hoe ver kun je beton pompen?

De afstand hangt af van het type machine dat wordt gebruikt, de druk- en snelheidsinstellingen en de lengte van de arm.

Over het algemeen kunnen de meeste pompen beton leveren tot 60 meter horizontaal of meer dan 30 meter verticaal. Door extra flexibele slangen aan te koppelen kom je verder. Maar dit kan variëren afhankelijk van het specifieke model. Neem contact op met je leverancier voor exacte informatie over de mogelijkheden van hun pomp.

betonpomp arm
Scroll naar boven